Azonnal beszerezhető céges dokumentumok

Azonnal beszerezhető céges dokumentumokLegyen szó bármilyen ügyintézésről, szinte biztosan dokumentumokat kell majd benyújtani, mellékelni. Fontos tehát, hogy a dokumentumokat minél gyorsabban, lehetőleg azonnal be lehessen szerezni. Nincs ez másképp céges dokumentumok esetén sem.

A cégkivonat az egyik legnépszerűbb céges dokumentum, és szerencsére azonnal beszerezhető. A cégkivonat tartalmazza egy vállalkozás éppen hatályos adatait, hiteles formában. Az azonnali cégkivonat beszerzés online történik, bankkártyás fizetéssel és e-mailben történő kézbesítéssel. Hasonlóan történik a további céges dokumentumok beszerzése is.

A cégkivonathoz nagyon hasonló dokumentum a cégmásolat. A különbség, hogy a cégmásolat nem csak az éppen hatályos adatokat tartalmazza, hanem azokat is, amik korábban jellemezték a céget valamikor a működése során. A cégmásolattal tehát gyakorlatilag egy cégtörténethez juthatunk hozzá pillanatok alatt.

Kevesebb információt tartalmaz a cégekről a névjegy, a vállalkozás neve, címe, statisztikai számjele, bankszámlaszámai találhatók meg benne. A névjegyet elsősorban tájékozódásra szokás használni, de hiteles formában ügyintézések során is elfogadják, bizonyító erejű dokumentum.

Ha nem csak céges információkra, hanem pénzügyi adatokra van szükség egy cégről, akkor a nagyon gyorsan beszerezhető mérleg lesz segítségünkre. A mérleg az adott időpillanatban mutatja meg a vállalkozás vagyonának összetételét, értékét, forrását.