Miért jó döntés Dunaújvárosban letelepedni?

Miért jó döntés Dunaújvárosban letelepedni?Dunaújváros Fejér megyében, a Duna partján található, a népességet tekintve a megye második legnagyobb települése Székesfehérvár mögött. A település Magyarország egyik legmagasabb jövedelmű települése, jelentős gazdasági, kulturális és sportközpont, valamint egyetemváros.

Dunaújváros területe már az őskorban ókorban lakott volt, az ókorban pedig a rómaiak egyik települése volt itt megtalálható, később pedig fokozatosan, folyamatosan fejlődött a település, hogy elérje a mai színvonalát.

Az oktatást tekintve számos általános és középiskola is van a városban, valamint itt található a Dunaújvárosi Egyetem. Az egyetemet folyamatosan fejlesztik, újítják fel, többek között híres cégek támogatásainak köszönhetően.

A település nem csak az oktatási lehetőségeket tekintve, hanem a közlekedés szempontjából is kiemelkedik a hazai települések közül. A város mellett halad el a 6-os főút, és az M6-os és az M8-as autópálya is érinti Dunaújvárost, így autóval könnyen, kényelmesen megközelíthető. A vasúti közlekedés szempontjából is a szerencsésebb települések közé tartozik Dunaújváros, ugyanis kétóránként közlekedik vonat a település és Budapest között. A Duna parti elhelyezkedésnek köszönhetően hajóállomással is rendelkezik a település, rév- és ipari kikötővel.

Ha megtetszett a település, akkor a dunaújvárosi ingatlanok között tudsz nézelődni a megvásárolható lakások, házak között.